Heb jij een eerste date dan zit vast vol zenuwen en kan je wel wat tips gebruiken. Wij gaan jou helpen wij geven jou eerste hulp bij de eerste date

Het is belangrijk dat jij hem leuk vindt

Je denkt vaak als de ander mij maar wel leuk vindt. Dat is eigenlijk helemaal niet de goede instelling. Je kunt hier namelijk heel onzeker van worden. Wanneer jouw date jou niet leuk vindt heeft hij of zij pech. Ten tweede is het natuurlijk veel belangrijker dat jij de ander leuk vindt.

Zenuwen

Wij snappen dat je zenuwachtig bent. 1 tip blijf rustig en bedenk je het is maar een date en dit is dus eigenlijk net zoals elke andere ontmoeting met wie dan ook.

Outfit

Trek iets aan waar je je mooi in voelt. Wanneer je iets aantrekt waar jij je onzeker in voelt, straal je dit uit.

 Lach en kijk of jullie dezelfde humor hebben

Humor is enorm belangrijk, kijk of je met elkaar kunt lachen. Je moet je ook niet meteen over de meest heftige dingen gaan praten, mag natuurlijk wel, maar het is verstandig om het een beetje luchtig te houden.

 Vraag wat je wil vragen

Wanneer je ergens benieuwd naar bent, vraag het je date gewoon!

Wees niet bang om een keuze te maken

Geef aan waar jij je prettig bij voelt en wat je wilt doen, denk aan eten, drinken. Het is heel erg ongemakkelijk wanneer je niks weet of het je niks uitmaakt.

 Doe het rustig aan

Een eerste date betekent nog niet zoveel, het is dus slim om een beetje rustig aan te doen. Je mag best laten zien dat je iemand leuk vindt, maar ga dit niet overdrijven je leert elkaar namelijk pas net kennen.

Geef een reactie